Musicalworld, Jun. 2013 - Marcella Wisbrun
15772
post-template-default,single,single-post,postid-15772,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Musicalworld, Jun. 2013

Musicalworld, Jun. 2013

 

Marcella Wisbrun geeft speciaal concert in Brazilië

Datum: 27 juni 2013 07:42 AM
Administrator
Avatar
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal posts  11383
Geregistreerd  2002-11-15

Actrice en zangeres Marcella Wisbrun geeft speciaal concert in Brazilië
De half Nederlandse, half Braziliaanse, Marcella Wisbrun, 26 jaar, zal op donderdag 27 juni, op uitnodiging van de directeur van het Conservatorium van São Paulo, Paulo Zuben, een speciaal concert geven in São Paulo. De Braziliaanse media is enthousiast over Wisbruns eerste live optreden in haar home town in acht jaar.
Wisbrun studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en Musicaltheater aan het Conservatorium InHolland. Sinds 2011 is zij Drs. in Theatre and Performance Studies. Wisbrun is van veel markten thuis. Ze speelde onder andere Zidler in de musical MOULIN ROUGE, regie van Michael Diederich, Ljoebov in de klassieker DE KERSENTUIN, regie Eva Zanen, en Moeder in NIEMAND IN HET BIJZONDER, een absurdistisch stuk van Enne Koens, onder regie van Merel van Huisstede. Afgelopen theaterseizoen was ze op tournee met JA, DIT IS REVUE! – een muziektheatervoorstelling van het Amsterdams Kleinkunst Festival onder regie van Daniel Cohen. Wisbruns opmerkelijke prestaties als performer en dramaturge in haar eigen voorstellingen BROADWAY BABY – een bewerking van Willy Russels SHIRLEY VALENTINE – en AIN’T NO PARTY LIKE A X-MAS PARTY! werden positief bekritiseerd door de regionale pers. “Met Zuid-Amerikaanse passie en de bijbehorende snik: kippenvel.” (Het Parool).
In Brazilië speelde Wisbrun Sandy in GREASE en Mabel in THE PIRATES OF PENZANCE en leent sinds haar tienerjaren haar stem aan verschillende tekenfilms e commercials – en aanstaande donderdag mag het Braziliaanse publiek weer live van haar genieten.
Het concert, waarin Wisbrun klassieke en eigentijdse nummers uit het musicaltheater repertoire zal vertolken, zal plaatsvinden in het theater van het Conservatorium van São Paulo (Escola de Música do Estado de São Paulo – EMESP) op donderdag 27 juni om 21:00 uur. Duur: 70 minuten. Gastoptredens: Daniel Salve en Bianca Tadini. Piano: Sandro Silva.

http://www.musicalworld.nl